Būs pamatīga melnā strīpa…. Ezotērikas eksperti diemžēl nosauc 4 Zvaigžņu zīmes, kam jūlija beigās dzīve sagriezīsies kājām gaisā

Foto – Unsplash

Šī gada pavasarī un vasaras pirmajos mēnešos šiem cilvēkiem tika dotas dažādas iespējas, karmiskās iespējas, kas ļāva mainīt notikumu gaitu. Taču kaut kādu iemeslu dēļ šie cilvēki to neizdarīta. Tāpēc jūlija beigām viņi piedzīvos dažādas situācijas, kuras varēja nenotikt…

Zvaigžņu zīmju eksperti ir pārliecināti, ka šo 4 Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem jūlija beigās, visticamāk, ļoti nepaveiksies… Viņiem būs jāapgūst jaunas karmiskās mācības. Lielie pārbaudījumi, kas piemeklēs viņus skars dažādas dzīves jomas – gan attiecību sfēru, gan situāciju darbā un attiecības ar kolēģiem. Šie cilvēki nonāks nepatikšanās, nemitīgos strīdos un tamlīdzīgi.

Svarīgi, kas no šī visa ir jāatceras – tad, kad tas notiek, saprast, ko tu varēji darīt citādāk, lai tas nenotiktu. Bet, ja jau ir noticis, pats galvenais – no visa spēka censties saglabāt mieru un diplomātiju, jo iesaistīšanās konfliktos visu padarīs vēl tikai sliktāk.

Foto – Unsplash

Tātad, Ūdensvīru mācība ir bijusi tāda, ka vairāk bija jādomā par to, kā savu izvēli un pareizo ceļu parādīt darbos, nevis tikai pļāpās un vārdos. Tā rezultātā, viņi nonāks situācijā, kad pamatoti viņiem varēs teikt – bet, kur tad ir tavi darbi, jo mēs dzirdām tikai tukšus solījumus! Izdarījāt pareizos secinājumus?

Lasi vēl: Nauda nāks aumaļām pēc 22.jūlija! Zvaigžņu eksperte Vasilisa Volodina atklāj, ka 4 Zvaigžņu zīmes jūlijā saņems negaidītus naudas ienākumus

Nepatikšanas gaidāmas arī Strēlnieka zīmē dzimušos – viņus piemeklēs problēmas ar naudu un finansēm. Un arī tas, starp citu, varēja nenotikt. Jo Strēlnieki ir bijuši pārāk izšķērdīgi un neapdomīgi.

Foto – Unsplash

Jaunavu dzīvē gaidāmi strīdi gan personīgajā dzīvē, gan attiecībās ar draugiem un kolēģiem. Pareizais secinājums, kas jāizdara – jāuzņemas atbildība par saviem vārdiem.

Un, visbeidzot, nepatikšanas piemeklēs arī Mežāžus. Notiks tas, protams, saprotamu iemeslu dēļ – cilvēkiem nepatīk, ka viņus kontrolē. Tāpat arī tavam mīļotajam cilvēkam viņa iespēju ierobežošana ir pilnīgi lieka un nevajadzīga, un tas nekādā veidā neuzlabo jūsu attiecības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment